2010. november 26., péntek

Színek és jelentéseik

Feketeelegáns, nemes, titokzatos!
A színjelentése: Aki ezt a színt viseli nemesnek, elegánsnak hat.
Ha a kedvenc színed a fekete: Döntéshozó helyzetben a kézzelfogható érveket veszed számításba, nem hagyod magad spontán megérzésektől vezetni.


Fehér: csak semmi káosz!
A szín jelentése: a fehér világosságot, de egyúttal hideg visszafogottságot is jelent.
Ha a kedvenc színed a fehér: nagyon érzékeny vagy. A tisztaság, illetve a világosság fontos számodra. Környezetedben mindig rendnek kell lennie. Értesz ahhoz, hogy fontossági sorrendet állíts fel.


Piros: szenvedély, erő, dominancia!
A szín jelentése: a piros erőt és szenvedélyt fejez ki. Aki szeretne feltűnni, pirosat viseljen!
Ha a kedvenc színed a piros: te energiával teli és magabiztos vagy, akaratod keresztül tudod vinni. De nem szívesen rendeled alá magad másoknak. Aki ismer, jól tudja romantikus is vagy.


Zöld: megbízható, kíváncsi természet!
A szín jelentése: a zöld segíti az elmélyedést, a koncentrációt.
Ha a kedvenc színed a zöld: megbízható és kíváncsi vagy, ezért mindenkit hajlandó vagy meghallgatni. Szükséged van a biztonságra, de nyitott vagy minden új iránt.


Narancssárga: pozitív személyiség!
A szín jelentése: a narancssárga a nyitottság és a kapcsolatkészség jele. Olyannyira hangulatjavító, hogy még a korai kelés miatt morgolódókat is jókedvre deríti.
Ha a kedvenc színed a narancssárga: akkor te derűs és vidám vagy, mindennek képes vagy megtalálni a jó oldalát. Könnyen lelkesedsz, nyitott vagy mások iránt. A váratlan tervmódosítások nem jelentenek gondot a számodra.

Barna: a nyugalom, türelem szigete!
A szín jelentése: nyugalmat, kitartást, türelmet jelent.
Ha a kedvenc színed a barna: gondolkodásod praktikus, kitartóan követed céljaidat, és élvezed a kellemes helyzeteket. Mindig képes vagy olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkire nézve igazságosak.

Kék: sokkal több van mögötte!
A szín jelentése: a kék a barátságot, a békét, valamint az egyensúlyt szimbolizálja. Ha a kedvenc színed a kék: akkor gyakran tűnik úgy, hogy a gondolataidba mélyedsz, de amikor a barátaidról van szó, mindig a rendelkezésükre állsz. Ítélőképességed helyes, akár saját erődet, akár környezetedet kell felmérned.

Sárga: energikus, figyelmes, humoros!
A szín jelentése: elkergeti a zavaros gondolatokat, serkenti a kreativitást, megfontolttá tesz.
Ha a kedvenc színed a sárga: pezsegsz az energiától, jól közvetítesz vitás helyzetekben. A harmónia fontos számodra. Remekül tudsz csapatban dolgozni, amihez kellő humorral rendelkezel.

Lila: kifejlett alkotóképesség!
A szín jelentése: az ibolyakék egyet jelent a kreativitással.Ha a kedvenc színed a lila: akkor te kedveled az extravaganciát, kreatív vagy, tudsz festeni, írni és dekorálni. Nehezen lehet képet alkotni rólad - de barátaid ismerik igazi arcod, értékelik remek tulajdonságaidat.

Pink: apró célokat tűzöl ki magadnak!A szín jelentése: a pink vagy a rózsaszín serkenti a gondolkodást. Néhány pink színű kiegészítő az íróasztalon csodákra képes.
Ha a kedvenc színed a pink: te romantikus vagy, de éleseszű és jó érzéked van a részletekhez. Remekül értesz ahhoz, hogy kis célokat tűzzél ki magadnak a mindennapokban, és azokat el is éred. Ezzel szemben a nagyobb feladatok néha túlságosan megterhelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése